Verken Bolderberg met een segway

Verken de bossen in Bolderberg met een Segway.

Gasten vragen ons vaak of wij tips hebben voor een sportieve bezigheid in de omgeving van onze B&B. Wij noemen dan een aantal voorbeelden zoals Fietsen door het water, Fietsen door de bomen of door de Heide. Een ander voorbeeld is de skeeler route naar Hasselt. Voor de wandelaars hebben we onder andere als tip een wandeling naar De Kluis of de uitkijktoren van Zonhoven. Mogelijkheden genoeg.

Onlangs hadden we gasten, die wat anders wilden doen dan fietsen of wandelen. Ze wilden graag de omgeving verkennen, maar dan op een uniekere manier. Iets wat bij hun in de buurt niet mogelijk was. Een moeilijke, maar geen onmogelijke vraag.

Op nog geen 5 minuten autorijden van onze B&B kun je namelijk een Segway huren. Een wat? Een Segway.

“Een Segway is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel. Je bestuurt de Segway met je lichaam. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijdt de Segway naar achteren.” Niet te vergeten, als je rechtop gaat staan stopt de Segway.

oefenen met de Segway bij Iventura vlakbij B&B Nummer5 in Bolderberg
© Iventura

Jong en oud kan meedoen. Tochten vanaf een half uur tot meer dan 2 uur. Maatwerk voor iedereen is mogelijk. Groepen of gezellig met zijn 2-tjes.

Onder professionele begeleiding van eigenaar Luc van Iventura ontdek je de mooiste plekjes in de bossen van Bolderberg. Verdwalen zul je zeker niet.  Luc is geboren en getogen in dit gebied en kent het op zijn duimpjes. Hij laat je plekjes zien waar je normaal gesproken niet kunt (of mag) komen.

Je hoeft trouwens niet bang te zijn om ongeoefend op pad te gaan. Voor vertrek wordt er geoefend op het terrein bij Iventura. Als de deelnemers gewend zijn aan  de Segway – duurt echt niet lang – kan de tocht beginnen.

Voor meer informatie, tarieven en reserveren kun je een kijkje nemen op de website. Wel graag tijdig reserveren!

Veel plezier!!

Scroll naar boven