De bedden in onze gastenkamers

Onze gasten zijn niet alleen super tevreden over hun verblijf bij ons, de rustige ligging van onze B&B, de faciliteiten in de gastenkamers, het heerlijke en unieke ontbijt, de indeling en het design van onze gastenkamers.
Wij krijgen van elke gast complimenten dat ze zo heerlijk slapen en vragen ons wat voor bedden er in de gastenkamers staan en waar wij die gekocht hebben.
 
In gastenkamer Vèf is volop ruimte om rondom je extra grote bed te lopen in B&B Nummer5
 
Om ’s nachts te ontspannen en op te laden voor een nieuwe dag,  vinden wij een goed bed essentieel. Voor onze B&B kozen we daarom voor boxsprings met een superieur comfort.  Wat betekent dit? Zowel de boxspring als de matras hebben een binnenwerk met allemaal verpakte veren (pocketveren). Deze zorgen voor een ideale ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Elke rij veren heeft een andere hardheid. In de schouderzone zijn de veren zacht, in de lende zijn ze een stuk vaster. Zo bieden deze boxsprings in combinatie met de matras de nodige steun in elke slaaphouding.  

Bovenop de boxsprings bevindt zich een topper, een dun matrasje als het ware. Deze topper bepaalt het comfort, gaat vullend werken en relaxerend.  

Bij de keuze van de bedden hebben wij ook rekening gehouden dat mensen groter zijn geworden de laatste jaren. Om rustig te kunnen ontspannen en slapen speelt de afmeting van het bed dan ook een belangrijkere rol. De boxsprings zijn niet alleen extra breed, maar ook 10 cm langer dan een standaard bed. 

Sleepconsult in Hasselt

Wij hebben de bedden voor onze Bed and Breakfast gekocht bij Sleepconsult in Hasselt. Sleepconsult biedt een ruim assortiment, ook in beddengoed. Zij geven zeer goed advies op maat en wij zijn meer dan tevreden over de uitstekende service (ook na verkoop), die zij bieden. 

een overzicht van de beddenzaak Sleepconsult in Hasselt; leverancier van de bedden in B&B Nummer5

Mocht je meer info wensen over deze bedden neem dan gerust contact op met Birgit van Sleepconsult aan de Kuringersteenweg 496 in Kuringen (Hasselt). 

Scroll naar boven