Vijverrun33 in Bolderberg 20 maart 2022

Een tip voor onze (sportieve gasten)

De Vijverrun33 in Heusden-Zolder op 20 maart 2022 staat weer voor de deur. Een echte Limburgse klassieker, die alom gewaardeerd wordt door de lopers.

Een bosloop door het uitgebreide gebied met 1001 vijvers van Midden-Limburg en de bossen rond kasteel Vogelsanck. Je kunt kiezen voor een parcours van 5 – 12 – of 33 kilometer. Elke route toont je de prachtige natuur en je komt op plaatsen waar je normaal gesproken niet kunt of mag komen. Een aantal private eigenaren stellen speciaal voor deze run hun bossen eenmalig open. Doe mee en geniet van deze unieke mogelijkheid.

De start is aan de Kluisstraat nummer 1 in Bolderberg. Dit is op een paar minuten van Bed and Breakfast Nummer5. Een ideale mogelijkheid om te combineren met een overnachting in onze luxe B&B. Gasten in kamer Vèf kunnen na de run gratis gebruik maken van de infraroodcabine in deze kamer. Komen de spieren weer goed tot rust.

Wil je meer informatie, kijk op de website van Limburgs Runs. Let op dat je tijdig inschrijft via de website. Op de dag zelf is dat niet mogelijk.

logo Vandersanden Limburg runs

De Vijverrun33 is een van de 12 loopwedstrijden in Limburg in 2022 van Vandersanden Limburg Runs. Interesse in andere wedstrijden? Een overzicht.

Scroll naar boven