Ontdek de omgeving

Ontdek de omgeving van Bed and Breakfast Nummer5 in het prachtige natuurgebied De Wijers. Niet voor niets wordt dit natuurgebied ook wel het land van 1001 vijvers genoemd.

Onlangs zijn er 4 nieuwe gidsen voor het gebied afgestudeerd en dat wordt direct gevierd met 4 schitterende wandelingen in maart. Op deze manier leer je de omgeving goed kennen. Een grote flora en fauna, die een bezoek zeker de moeite waard zijn. Je krijgt uitleg over de geschiedenis van de Wijers en komt op zeer speciale plekken in dit grote natuurgebied. Niet vergeten je camera en verrekijker mee te nemen! Stevige wandelschoenen en bij minder weer je regenkleding. 

De begeleide wandelingen starten op 4 verschillende data in maart op 4 verschillende plaatsen. Elke wandeling met haar eigen accent binnen natuurgebied De Wijers:

5 maart: Beleef de lente in Wijvenheide
Zondag 5 maart om 14.00 uur
Parking Heidestrand, Zwanenstraat 105, 3520 Zonhoven
Prijs: € 5

12 maart: De weldaad van water – Tuitermolen
Zondag 12 maart om 14:30 uur
Parking Tuiltermolen, Zolderse Kiezel 220, Hasselt (Stokrooie)
Prijs: € 5

18 Maart: De smaak van water – Herkenrode
Zaterdag 18 maart om 14.00 uur (welkom vanaf 13.45u.)
Poortgebouw van de Abdij van Herkenrode, Herkenrodeabdij 4, Hasselt
Prijs: € 5

25 Maart: De vijvers van Wijvenheide
zaterdag 25 maart om 14 uur
Parking: uitkijktoren Zonhoven, Bolderdal 400, Zonhoven
Prijs: € 5

Alle 4 de startplaatsen zijn vlakbij Bed and Breakfast Nummer5. Vergeet niet op tijd in te schrijven. Een ideale gelegenheid voor een mooie wandeling in onze omgeving gecombineerd met een weekendje overnachten in onze luxe Bed and Breakfast.

Meer informatie over de wandelingen staat op de website van De Wijers. Op deze site kun je je ook online inschrijven. Veel wandelplezier!

Scroll naar boven