Wat spreken we af

Wat spreken we met elkaar af

Algemene voorwaarden en enkele huishoudelijke afspraken

Algemene Voorwaarden

 1. Wij, Bed & Breakfast Nummer 5 ( “Nummer5”) aanvaarden aanvragen voor de beschikbaarheid van overnachtingen in onze B&B alleen via e-mail, via de boekingsmodule op onze website (www.nummer5.be) of telefonisch. Een bevestiging van je aanvraag doen wij altijd schriftelijk.
 2. In de bevestigingsmail van je verblijf staat de informatie over de betaling voor je verblijf. Op het moment dat wij je betaling hebben ontvangen – uiterlijk 3 dagen na onze bevestigingsmail – is je reservering definitief.
 3. Indien je niet in staat bent om de aangegane reservering na te komen, dien je dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden, zodat wij de daardoor vrijgevallen datum alsnog aan derden kunnen aanbieden.
  Bij annulering binnen 2 weken voor de ingangsdatum is 50% van het saldo als vergoeding verschuldigd. Bij annulering binnen 1 week is 100% van het saldo verschuldigd. Wij adviseren je dan ook om te overwegen een annuleringsverzekering af te sluiten, mocht je deze nog niet hebben.
 4. De kamers van Nummer5 zijn beschikbaar op de dag van aankomst vanaf 15.30 uur. Uitchecken op de dag van vertrek is uiterlijk 11.00 uur. In overleg kunnen we afwijken van deze tijdstippen maar laat ons dat aub uiterlijk 1 dag vooraf weten.
 5. Mocht je klachten hebben tijdens uw verblijf dan horen wij dat graag van je zodat wij deze samen met jouw kunnen verhelpen.
 6. De klant staat in voor iedere schade toegebracht aan de gebouwen en toebehoren van Nummer5 en zal hiervoor Nummer5 volledig vergoeden. Dit zowel voor de accidentele als niet-accidentele schade.
 7. Nummer5 kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, de toegang tot B&B Nummer5 ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.
 8. De aansprakelijkheid van Nummer5 wordt beoordeeld volgens het principe van de middelen- en inspanningsverbintenissen, zonder dat Nummer5 hierbij als bed & breakfast een bepaald resultaat kan waarborgen. De aansprakelijkheid is hoe dan ook strikt beperkt tot de waarde van de overeenkomst. Nummer5 is bovendien enkel en alleen aansprakelijk wanneer de klant aan al zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan. Nummer5 is niet aansprakelijk voor accidentele of niet accidentele lichamelijke schade aan klanten of derden toebracht. Tevens kan Nummer5 niet aansprakelijk worden gesteld met betrekking tot gestalde voertuigen betreffende eventuele schade en/of diefstal, verdwijning en/of beschadigingen van voorwerpen die zich in of aan het voertuig bevinden. Het deponeren van welk voorwerp of van welke materialen ook in de lokalen, installaties of kamers gebeurt uitsluitend op het risico van het cliënteel of van de bezoekers.
 9. Mocht er een geschil zijn omtrent de interpretatie en/of uitvoering van de overeenkomst met de klant, zijn alleen de Rechtbanken van Hasselt bevoegd om recht te spreken krachtens de Belgische Wetgeving.

Enkele huishoudelijke afspraken

 1. Wij vragen je vriendelijk zuinig te zijn op onze mooie spullen.
 2. In de kamers is roken niet toegestaan; buiten op het terras mag maar overleg met de andere gasten dat zij er geen last van hebben.
 3. Huisdieren zijn niet toegestaan.
 4. Onze B&B is niet ingericht voor kinderen.
 5. Wij vragen jouw respect voor de bewoners, andere gasten en de buren van de B&B. Dit betekent dat het zeker tussen 22:00 en 7:00 uur stil genoeg dient te zijn dat anderen geen geluidsoverlast hebben.
 6. Bij reservering is een borg betaald van € 75,00; na correcte inlevering van de sleutels en controle van de gastenkamer bij uitchecken ontvangt u binnen 48 uur deze borg retour.
 7. Wij werken met een Honesty bar; je kunt zelf bijhouden wat je gebruikt uit de koelkast. Dit rekenen we af bij je vertrek.
 8. Het zelf meebrengen van alcoholische dranken en frisdranken kunnen wij niet toestaan.
 9. Ontvangen van gasten van onze gasten is niet toegestaan
 10. Graag de bediening van apparatuur in de kamer conform de aanwezige instructies.

Bed & Breakfast Nummer5, juli 2020.

Scroll naar boven