Gastenkamer Vèf

Bed & Breakfast Nummer5 heeft 2 luxe gastenkamers. Een van de kamers heeft als naam Vèf gekregen. De betekenis? Vèf betekent 5 in het Brabants (Nederland) dialect. De provincie waar  de partner van de uitbaatster is geboren.

Gastenkamer Vèf is een warme en romantische kamer met een eigen toilet en badkamer in de kamer. Net als gastenkamer Sinku is deze kamer gelijkvloers en heeft een kurkvloer. Het bed in kamer Vèf is 2,10 meter lang en 1,80 meter breed. Het bed kan worden opgemaakt als 1 groot 2-persoonsbed of als 2 afzonderlijke 1-persoonsbedden.

Gastenkamer Vèf heeft een breedbeeld TV met alle digitale zenders van Telenet. Een airco, die naast koelen ook verwarmt, ventileert en droogt. Een bureau, een zitje, een koffie-thee apparaat, een elektronisch kluisje, een kledingrek en een mogelijkheid je koffer netjes aan de kant te zetten maken deze kamer meer dan compleet.

Voor wat extra ontspanning staat in gastenkamer Vèf een infrarood cabine. Dit wordt erg gewaardeerd door onze gasten na een lange fietstocht of flinke boswandeling in onze omgeving.

Bij B&B Nummer5 spreken ze verschillende talen en dialecten; ook brabants voor vijf.
BenBNummer5-aaanzicht-avond-Vef-
De glazen wanden in B&B Nummer5 zijn zo kraakhelder dat je denkt door te kunnen lopen van de douche naar het toilet
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand; in de luxe B&B Nummer5 ben jij altijd .....
Scroll naar boven