Ontdek de omgeving met een Vespa

B&B Nummer5 ligt in het hartje van het land van 1001 vijvers, De Wijers. Op een steenworp afstand kun je lekker shoppen in Hasselt of Genk. De fruitstreek rondom Sint – Truiden is ook makkelijk bereikbaar vanuit onze B&B. Maastricht, Leuven of Aken zijn een mogelijkheid voor een gezellige dagtrip.

Op enkele honderden meters wandel je midden in de bossen. Een leuke wandelroute direct vanuit onze B&B is de uitkijktoren in Zonhoven. Deze geeft een schitterend uitzicht over een aantal van de vele vijvers in de streek. Wij hebben speciaal voor onze gasten een wandelroute uitgestippeld van ongeveer 5 kilometer. Een fietstocht vanuit onze B&B naar Fietsen door het water in Bokrijk staat bij onze gasten in de top 5 van meest favoriete bestemmingen.

Met een Vespa

Een andere, toch unieke mogelijkheid, de omgeving te verkennen is met een Vespa. Heerlijk ontspannen genieten van de natuur of van de dorpen en steden in onze omgeving. Je kunt je Vespa huren bij onze partner Vespa Vibes in Hasselt.

Je kunt bij Vespa Vibes – ongeveer een kwartiertje met de auto vanuit Bed and Breakfast Nummer5 – een originele (nieuwe) Vespa huren voor een halve of een hele dag. Bijvoorbeeld een Vespa Primavera 50cc of zijn kleinere broertje de Piaggio Zip 50cc :

 

Vanaf € 70,= kun je al een volautomatische Vespa huren voor een halve dag. Een hele dag is in verhouding gunstiger: € 90,= per Vespa. Deze prijzen zijn inklusief:

  • 1 gps per reservatie
  • Helmen
  • Technische uitleg bij vertrek & bijstand
  • Volle tank benzine
  • NoVibes-garantie
  • BA-verzekering
  • Taksen en 21% BTW.

Vespa Vibes heeft een aantal mooie routes voor je uitgestippeld om te genieten van het Limburgse landschap met haar vele highlights. Zo is er een route uitgestippeld door Haspengouw, de fruitstreek met in het voorjaar de bloesems in de uitgestrekte boomgaarden. Of bijvoorbeeld een route door de vroegere mijnstreek. Zelfs een route door de Maasvallei naar Maastricht in (Nederlands) Limburg is een mogelijkheid voor een onvergetelijke dagtrip. Je kunt je ook aansluiten bij de gezamenlijke tochten, die Vespa Vibes zelf regelmatig organiseert. Natuurlijk kun je ook je eigen route uitstippelen.

Kijk voor de voorwaarden, de extra mogelijkheden voor verzekering of meer (gezamenlijke) routes op de website van Vespa Vibes. Via deze site kun je je Vespa ook online huren. 

Scroll naar boven