Allereerste editie van FolkFestival Bokrijk

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens je verblijf in Bed and Breakfast Nummer5?

Op 21 mei swingt het Openluchtmuseum van Bokrijk tijdens hun allereerste editie van Folkfestival Bokrijk. Tijd om je campingstoeltje weer uit de garage te halen, al je vrienden te verzamelen en een uitstapje te maken naar Bokrijk.

Op 21 mei ontdek je het Openluchtmuseum van Bokrijk terwijl je geniet van de zalige klanken van Folkmuziek. Zes fantastische bands worden uitgenodigd op het podium van het Folkfestival om de bezoekers van Bokrijk te doen lachen, gieren en brullen … maar vooral dansen.

De headliners
Niemand minder dan topgroep The Dublin Legends (voormalig The Dubliners). Geniet zeker ook van muzikale optredens van Trio Ritm’o, Ed Kooyman en den hannekesnest, Billy Grass, Guy Swinnen Club en als afsluiter een huisband, die speciaal voor dit festival werd samengesteld, genaamd “The Conservators”.

Tip
Betaal niet alleen inkom voor het Folkfestival maar krijg ook toegang tot het hele Openluchtmuseum. Zo kan je participeren aan de verschillende ateliers, de theatervoorstellingen van de Living History bijwonen of de nieuw gerestaureerde museumboerderij bezoeken, waar je kennis maakt met allerlei historische dierenrassen. Ben je meer in een sixties-mood? Bezoek dan de sixties-expo voor pure nostalgie. In een gemoedelijke, familiale sfeer zal de combinatie van locatie en programma jou een onvergetelijke dag bezorgen.

Praktische informatie
De deuren van het Openluchtmuseum gaan open om 10 uur. Vanaf 12 uur begint de eerste band te spelen en we ronden het festival af om 22.15 uur. Je kan je tickets aankopen via de website www.bokrijk.be. Het meebrengen van eigen campingstoeltjes is toegelaten en er zullen op de festivalweide drank -en eetstandjes voorzien worden. Alle informatie over het Folkfestival kan je terugvinden op www.bokrijk.be/nl/folkfestival

logo van het Folk Festival op 21 mei in Bokrijk op korte afstand van Bed and Breakfast Nummer5
Scroll naar boven