Te doen- Eten en drinken

In Bolderberg heb je verschillende leuke restaurants en tavernes. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Wil je buiten Bolderberg eten? Kijk dan naar ons uitgebreidere overzicht.

La Passione: Gastvrijheid en liefde voor authentieke smaken

La Passione is de ideale halte voor een culinair verwenmoment. De sfeer is er gezellig, de bediening gemoedelijk en de passie ontluikt op je bord. De beslagen Chef goochelt met verse, seizoensgebonden ingrediënten en tovert smakelijke Vlaamse klassiekers uit zijn koksmuts. De heer des huizes én wijnkenner gaat op zoek naar de perfecte match in zijn rijkgevulde wijnkelder met smaakvolle Noord-Italiaanse wijnen. Sinds december 2019 is La Passione lid van het culinaire gezelschap “33 Masterchefs van Belgium”.

website La Passione

restaurant la passione in Bolderberg

’t Bolleke: Heerlijk ambachtelijk ijs

Voor een lekker ijsje kun je terecht bij ’t Bolleke aan de Sint Jobstraat in Bolderberg. 

De uitbaters maken al een aantal jaren met veel passie het ijs zelf op ambachtelijke wijze. Je kunt kiezen uit verschillende smaken en je ijsje opeten op het terras of meenemen. Liever een milkshake? Kies je smaak en ’t Bolleke maakt een heerlijke milkshake voor je.

Naast ijs en milkshake kun je bij ’t Bolleke ook genieten van een heerlijke pannenkoek of Belgische wafel. Onze tip: proef de zelfgemaakte overheerlijke appeltaart (met ijs en slagroom).

website ’t Bolleke

Ambachtelijk ijs in Bolderberg bij t Bolleke

Restaurant De Pannewinning

Net buiten de dorpskern van Bolderberg op 4 autominuten van Bed and Breakfast Nummer5 vind je restaurant de Pannewinning. Een plaats waar je (ook) volgens verschillende van onze gasten lekker kunt eten.

Wil je graag gezellig eten in een huiselijke sfeer dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier zowel binnen als buiten op het terras genieten van een lekker ontbijt, een gezellige lunch of een heerlijk diner.

Monika en Ronny ontvangen je met veel enthousiasme en je kunt kiezen uit een smaakvolle menukaart. 

FB pagina De Pannewinning

eten bij de Pannwinning in de omgeving van BenB Nummer5
Scroll naar boven